Traian Băsescu criticat dur pentru că a sugerat că Blocul „ACUM” trebuie să se alieze cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova

Doi foști deputați creștin-democrați, care în 2005 au votat pentru candidatura lui Vladimir Voronin în funcția de președinte al R. Moldova, la sugestia lui Traian Băsescu, îl critică dur pe fostul președinte al României pentru că a sugerat că Blocul „ACUM” trebuie să se alieze cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), pentru a scăpa de Vlad Plahotniuc, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ziarulnational.md.

„Cred că Băsescu greșește pledând pentru o alianță cu Dodon și PSRM, cum a greșit și în 2005, cerându-ne să-l votam pe Voronin”, a scris pe Facebook fostul vicepreședinte al PPCD, Vlad Cubreacov.

Acesta a fost completat de fostul său coleg de partid Ștefan Secăreanu. „După ce Traian Băsescu ne sugerează alianța de guvernare ACUM – PSRM, mă conving o dată în plus că insului în cauză îi este în cot de soarta Basarabiei, așa cum i-a fost în cot de basarabeni la 4 aprilie 2005, când și-a trimis țucălarii la Chișinău să ne sugereze să-l votăm pe Voronin președinte. În această clipă, revenit la Chișinău, Băsescu urmărește un singur scop: să obțină mandatul de deputat european! Nimic mai mult!”, a menționat Secăreanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.