Timati și Anastasia Reshetova au hotărât unde se va naște copilul lor

Iubita lui Timati și-a destăinut deja sarcina, astfel încât povestește urmăritoarelor sale de pe Instagram despre planurile de viitor, transmite stiridinmoldova.md.

Modelul își dorește să aducă pe lume bebelușul pe însoritul mal al Oceanului Atlantic, și anume în Miami.

Timati a ales pentru iubita sa una dintre cele mai bune clinici cu o camera VIP, unde tânăra mamică se va afla sub supravegherea medicilor. Toate acestea se vor estima la suma de 32.000 $, iar nou-născutul va avea parte și de o dublă cetățenie: americană și rusă.

Până la naștere, urmăritorii vor să afle genul primului copil al cuplului. Astfel aceștia sau grupat în două comunități care în conformitate cu forma burticii afirmă că viitoarea mamică este în așteptarea unei fetițe, iar cealaltă – a unui baiețel.

Reshetova a dezvăluit că în trecut forma burticii, preferințele alimentare și toxicoza erau reprezentative pentru aflarea genului, acum însă nu mai crede în aceste sfaturi ale experților de pe Internet.

,,Aveți răbdare și în curând veți afla. Indiferent dacă este băiat sau fetiță, contează doar că bebelușul să fie sănătos”, a remarcat Anastasia în Instagramul său.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.