Târgul de Crăciun din Chișinău va debuta sâmbătă

Târgul de Crăciun din Chișinău va debuta oficial în această sâmbătă. Astfel, în perioada 21 decembrie – 10 ianuarie, locuitorii capitalie, precum și vizitatorii ei se vor putea bucura de o nouă atmosfera de poveste, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit organizatorilor, tradiționalul târg va fi inaugurat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul orașului, la ora 18:00, cu un concert extraordinar susținut de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band.

Ulterior, pe parcursul celor trei săptămâni, în cadrul Târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion la care vor evolua un șir de interpreți autohtoni.

Totuși, mult important este faptul că zilnic spațiul de lângă Piața Marii Adunări Naționale va întâmpina oaspeții cu o atmosferă magică, creată de mii de luminițe și ghirlande. Totodată, vor fi amenajate și mai multe zone de agrement, toate având un singur statut, Feeria Sărbătorilor de Iarnă.

Menționăm că Târgul, ajuns la a treia ediție, va fi deschis zilnic, între orele 12:00 – 22:00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02:00 după miezul nopții.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.