Surpriză deosebită pentru Ilan Shor cu ocazia zilei de naştere, oferit de Jasmin

Pe 6 martie, Ilan Shor a fost omagiat, primarul Orheiului împlinind 32 de ani. Cu această ocazie, soția lui, interpreta Jasmin i-a făcut o surpriză deosebită, transmite stiridinmoldova.md.

Dis-de-dimineață artista i-a transmis acestuia un mesaj emoționant de felicitare, prin intermediul rețelelor de socializare: „Iubitule, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți sunt recunoscătoare pentru umărul puternic, pentru dragoste, grijă, susținere și gingășie. Pentru noi ești cel mai bun!”.

Pe 6 martie, Ilan Shor a fost omagiat, primarul Orheiului împlinind 32 de ani. Cu această ocazie, soția lui, interpreta Jasmin i-a făcut o surpriză deosebită. Se pare că surprizele nu s-au terminat aici și interpreta i-a adus în dar un cadou cu totul inedit. Este vorba despre un… carusel. Da, un carusel adevărat. Și cum acesta nu a putut fi împachetat, Jasmin a înrămat un certificat cadou pe care i l-a înmânat cu mândrie.

„Ador să fac cadouri și ador să văd bucuria pe fețele celor dragi, în special atunci când îi „nimeresc”. De această dată mi-a reușit la maxim. Ideea de cadou pentru Ilan mi-a venit spontan. Ce este cel important pentru el în afară de familie? – A doua familie! Casa lui, Orheiul! Cât efort a depus Ilan pentru ca Orheiul să înflorească, câte nopți le-a petrecut lucrând în cabinetul său și câte idei a reușit să le implementeze într-un timp atât de scurt! Tu știi dragul meu cât de mult te susțin în toate începuturile tale, prețuiesc că ești atât de dedicat cauzei tale și că datorită ție m-am îndrăgostit de Moldova!

Vreau astăzi să contribui la ceea ce faci cu atâta dragoste – să-ți dăruiesc ție și Orheiului un nou carusel. Fie ca acest lucru să fie o cărămidă mică în fundamentul unei noi țări, pe care tu și colegii tăi o construiți zi de zi! La mulți ani, iubitule!”, este mesajul ce însoțește poza publicată de artistă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.