Soții Beckham și-au cumpărat cel mai scump apartament din lume

Soții Beckham a făcut o investiție masivă pentru ei, astfel cei șase membri ai celebrei familii vor putea locui în cel mai scump apartament din lume, transmite stiridinmoldova.md.

David Beckham împreună cu ai săi vor beneficia de luxul celui mai scump apartament din lume. Locuința a costat 40 de milioane de euro și se situează la etajul 62 (ultimul etaj), în incinta unui penthouse din cea mai scumpă zona din Miami. Printre facilitatile de lux pe care le are apartamentul, un aspect de-a dreptul spectaculos este că locuința are și un heliport.

Designul clădirii a fost creat de arthitectul Zaha Hadid, cu 100 de apartamente rezidențiale și are o înălțime de peste 200 de metri.

Conform surselor The Sun, fostul jucător al naționalei Angliei și-a cumpărat acest apartament pentru a fi mai aproape de echipa pe care o patronează, și anume clubul Inter Miami.

Mai mulți fotbaliști doreau să cumpere acest apartament printre care Luis Suarez (FC Barcelona) sau Daniele De Rossi (retras de la AS Roma), dar nu s-a concretizat nimic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.