Shakira a fost audiată în procesul de evaziune fiscală

Shakira a fost audiată ieri în procesul de evaziune fiscală în care este implicată în Spania, reprezentații acesteia făcând și primele declarații, transmite stiridinmoldova.md.

Shakira a fost audiată ieri în Barcelona în cadrul procesului de evaziune fiscală. Potrivit agenției de relații publice care o reprezintă pe artistă, aceasta a spus în fața judecătorului că nu este vinovată de această evaziune fiscală.

În luna decembrie a anului trecut, Shakira a fost acuzată de procurori că nu a plătit 14.5 milioane de euro, bani ce reprezintă taxele din perioada 2012-2014, când artista a locuit în Spania, deși reședința ei oficială era în Panama.

„Shakira și-a îndeplinit mereu, chiar și în perioada 2011-2014, obligațiile în ceea ce privește taxele în fiecare țară în care a lucrat”, au transmis reprezentanții artistei.

În plus, în aceeași declarație, reprezentații au explicat că artista columbiană și-a plătit taxele imediat ce a aflat că ar datora bani statului. „Imediat ce a fost informată de suma pe care trebuie să o plătească… Shakira a plătit integral.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.