Săgețile ascuțite din partea PPDA-ului către PAS

Liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că cei de la PAS folosesc sondajele de opine pentru a manipula opinia publică şi a induce impresia că formaţiunea Maiei Sandu ar fi într-o creştere continuă. 

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4, Năstase a îndemnat alegătorii să nu se lase manipulaţi de cifrele din investigaţiile sociologice. “Nu mai lasati ca prin sondaje să ni se întunece minţile”, a declarat Andrei Năstase.

Anterior, şi vicepreşedintele PPDA, Alexandr Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS, pentru tendinţa de a manipula opinia publică prin intermediul sondajelor de opinie. În opinia lui Slusari, cele mai corecte sondaje sunt discuţiile cu oamenii.

„Între scrutine nu există mai bun sondaj decât discuții directe cu Oameni în piață. Acolo vin toți, indiferent de viziuni politice”, a scris Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

Alexandru Slusari s-a referit la dependenţa liderei PAS, Maia Sandu, de ratinguri şi în cadrul emisiunii “În centrul atenţiei”, de la Publika TV. „Trebuie să ne aşezăm şi să discutăm. Dacă fiecare deja îşi vede preşedinte şi zi şi noapte citeşte despre ratinguri şi spune: cum cu aşa rating poţi să nu participi la alegeri, atunci de ce noi ne pierdem timpul?”, a declarat Alexandru Slusari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.