Realizatorul de la TV8: Oamenii din Sângera și Dobrogea îl vor vota mai degrabă pe Constantin Țuțu, decât pe Andrei Năstase

Realizatorul de la TV8 a făcut o radiografie circumscripției în care concurează democratul Constantin Țuțu și copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase. Colegul Nataliei Morari a ajuns la concluzia că oamenii din suburbii sunt gata să-l susțină pe candidatul PDM, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„După ce alaltăieri am discutat cu vreo 20-25 de locuitori din Sângera si Dobrogea nu aș mai fi atât de sigur că Partidului Democrat nu-i va reuși planul său – prin varii metode, substerfugii si concentrându-și resursele – să-l facă deputat pe Constantin Țuțu. Fiți de acord, un asemenea rezultat ar reprezenta o lovitură grea, chiar umilitoare, nu doar pentru Andrei Năstase, dar și pentru starea de spirit a unui întreg segment din societatea noastră”, a scris Popov pe Facebook.

Acesta a publicat și un video cu opiniile oamenilor cu care a stat de vorbă.

„Nu este un focus grup statistic reprezentativ, dar totuși aceste răspunsuri sunt grăitoare”, mai scrie Popov.

Realizatorul de la TV8 a mai constatat că în cele două localități nu a văzut nici un afiș, cât de mic, cu Andrei Năstase.

„Nu e de mirare, deci, că mulți din oamenii cu care am discutat nici nu cunosc despre faptul că el candidează în circumscripția lor. Și, fiți de acord, vorbim despre unul din cei mai notorii și mediatizați politicieni din Moldova. Și este vorba de suburbia Chișinăului – o aruncătură de băț de centrul capitalei – cu, probabil, cel mai informat electorat din țară… Ce să vorbim atunci de sătucurile îndepărtate din sudul și, în special, nordul Moldovei, în care oamenii nu au fizic acces la surse media alternative iar candidații opoziției înscriși în buletinele de vot sunt quazi-anonimi pentru 90% din cei care astazi votează?”, se mai întreabă Popov.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.