Reacțiile actorilor din „Game of Thrones” la nominalizările istorice de la Premiile EMMY

Au fost anunțate nominalizările la Premiile EMMY 2019, iar actorii din „Game of Thrones” au depășit orice record, acest lucru fiind surprinzător, chiar și pentru ei, transmite stiridinmoldova.md.

Actorii din „Game of Thrones” și-au exprimat pe platformele de social media uimirea în ceea ce privește nominalizările la Premiile EMMY, serialul având un număr impresionant de 32 de nominalizările la mai multe categorii, printre care și Outstanding Drama Series, Outstanding Writing for a Drama Series, precum și în categoriile dedicate actorilor.

Astfel, Emilia Clarke și Kit Harington au fost nominalizați pentru rolurile lor principale, însă ei nu sunt singurii actori care au impresionat. Gwendoline Christie, Maisie Williams și Alfie Allen sunt printre cei care au primit nominalizări pentru rolurile lor secundare, iar reacțiile lor au fost perfecte.

Maisie a mai primit această nominalizare în 2016, iar acum a postat un GIF pe Twitter pentru a-și exprima entuziasmul.

Gwendoline Christie a fost la rândul ei foarte suprinsă de nominalizare și a postat mesajul prin care a fost anunțat de această reușită. „Nu pot să cred!!!!! Mulțumesc Universului!”, a scris actrița.

Și Carice van Houten, cea care interpretează rolul lui Melisandre a primit o nominalizare pentru apariția ei în serial. „Ce? Această vară este fierbinte și plină de surprize! Wow, sunt foarte încântată și mândră!”

Alfie Allen a fost poate cel mai surprins de nominalizare, el arătând acest lucru prin imaginile postate pe Instagram Stories. „Wow, nu mă așteptam la asta!”

Nikolaj Coster-Waldau, cel care interpretează rolul lui Jaime Lannister, a vorbit despre nominalizarea sa cu cei de la The Hollywood Reporter. „Eram la telefon cu Gwendoline, care este la rândul ei foarte entuziasmată. Este incredibil. Suntem toți atât de bucuroși. Să fim nominalizați eu, Kit, Emilia, Peter, Alfie, Gwendoline, Maisie, Sophie, Lena, Lena… 10 dintre noi? Este o nebunie! Nimeni nu se aștepta la asta!”

Sophie Turner a fost și a nominalizată, însă nu a postat nimic despre această surprinză, însă soțul ei, Joe Jonas, a felicitat-o pe Instagram Stories pentru acest succes.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.