Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc să pornească în primul lor turneu regal alături de fiul lor

Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc să pornească în primul lor turneu regal alături de fiul lor, Archie. Prinţul Harry este nerăbdător să înceapă călătoria pe care o va face în această nouă formulă, transmite stiridinmoldova.md.

Într-o postare de pe contul comun de Instagram cu Meghan, Harry a fost extrem de deschis şi a vorbit despre călătoria pe care o va face. „În doar câteva săptămâni, familia noastră va face primul turneu oficial în Africa, o regiune a lumii care în ultimele două decenii a fost ca o a doua casă pentru mine”, a scris el. „Echipa noastră a ajutat la crearea unui program semnificativ pe care suntem atât de încântați să-l împărtășim”.

El a spus şi care este motivul pentru care este atât de nerăbdător cu privire la această călătorie: „Într-o notă personală, abia aștept să îi duc pe soția și fiul meu în Africa de Sud! Vă vom vedea pe toți foarte curând.”

În timpul călătoriei, cei trei vor vizita Africa de Sud, iar Harry se va opri şi în Malawi, Angola şi Botswana. În contextul în care vor avea parte de această călătorie, toate conturile lor de Instagram s-au concentrat asupra acestui lucru. „Aceste grupuri sunt o mică parte a muncii incredibile desfăşurate în Africa de la nenumărate persoane, comunităţi locale şi organizaţii. Grupurile selectate includ HALO Trust, o organizație umanitară de curăţare a minelor, Painted Wolf Conservancy, o inițiativă de conservare a animalelor din Zimbabwe, Fundația Nelson Mandela, o organizație de justiție socială, precum și de ajutorare a copiilor africani ai lui Harry, Sentebale, care susține sănătatea mentală și bunăstarea tinerilor ale căror vieți au fost afectate de HIV în sudul Africii.”

Cei doi au mai călătorit în Africa de mai multe ori, inclusiv la începutul relaţiei lor, în vara anului 2016, când au fost în Botswana. În 2017, ei s-au întors în acelaşi loc, pentru a sărbători ziua de naştere a lui Meghan, care atunci împlinea vârsta de 36 de ani.

Africa este un loc extrem de aproape de inima lui Harry, numind-o chiar „a doua casă.” În 2016, Meghan a devenit ambasador global pentru World Vision Canada, călătorind în Rwanda pentru o campanie care presupunea o apă mult mai curată în acea zonă. „Nu am vrut niciodată să fiu o doamnă care să ia prânzul, întotdeauna am vrut să fiu o femeie care lucrează”, a scris ea la acel moment. „Și acest tip de muncă îmi hrănește sufletul și îmi alimentează scopul.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.