Prinţul Harry şi Meghan Markle plănuiesc să se mute în Africa

O întrebare care se află pe buzele tuturor de câteva luni încoace este dacă Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc într-adevăr să se mute în Africa, transmite stiridinmoldova.md.

Însă, decizia lor nu este de a se muta de tot acolo, ci doar să aibă o casă în care să poată merge din când în când în vacanță. Meghan Markle și Prințul Harry au uimit pe toți în momentul în care au anunțat că vor să adopte un copil, la nici două luni de când a venit pe lume micuțul Archie. Ei au declarat faptul că vor să adopte un copil din Africa, iar decizia de a se muta acolo nu vine ca o surpriză.

Fratele Prințului Harry, William, pare să nu vadă cu ochi buni această decizie. Mai precis, el crede că Harry nu s-ar putea adapta, mai ales că a vrut ca soția lui să nască acasă, și nu în spitalul ales în mod obișnuit de către familia regale. Un alt lucru care i-a atras atenția a mai fost și că nu au apărut imagini cu micuțul Archie.

Și lucrurile par să nu se oprească aici. Dorința lor se a se muta în Africa ne pune pe gânduri și ne face să ne întrebăm dacă ei nu cumva sunt nemulțumiți de viața pe care o au în acest moment, având la dispoziție un stil de viață extrem de invidiat de către ceilalți. Cei doi se bucură de nenumărate beneficii datorită statutului pe care îl au și ar trebui să aibă în vedere faptul că în Africa nu s-ar bucura de același statut social de care se bucură și în acest moment.

Nu mai este un secret faptul că Africa este un loc destul de special pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Acolo, cei doi și-au petrecut prima lor vacanță împreună. De asemenea, în urmă cu câteva luni, se vorbea despre faptul că cei doi ar putea să petreacă o perioadă de trei ani în Africa, desigur, după nașterea micuțului Archie.

Meghan Markle și Prințul Harry ar avea dorința de a se implica în tot mai multe acțiuni caritabile, inclusiv într-o acțiune care are în vedere susținerea Commonwealth-ului. Deși la vremea respectivă lucrurile nu erau foarte clare, iar cei doi nu luaseră o decizie, mai ales că nici nu se născuse băiețelul lor, acum lucrurile par să prindă contur și de ce nu, să pună în aplicare destul de curând dorința pe care o au.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.