Președintele a remarcat că acum mulți politicieni se văd deja președinți de țară

Președintele Igor Dodon a îndemnat-o pe Maia Sandu să fie atentă la declarațiile pe care le face, deoarece ar putea provoca niște reacții nedorite în societate. Șeful statului s-a arătat nedumerit de afirmațiile liderului PAS, precum că nu am avea nevoie de clădirea Președinției, care este un simbol de stat. 

”La 7 aprilie 2009, au mai fost declarații că Moldova nu are nevoie de Președinție și Parlament pentru că toate acestea sunt la București. Ceea ce spune Maia Sandu e din aceiași operă”, a spus Dodon.

Potrivit șefului statului, asemenea declarații nu pot fi făcute de persoane care aspiră la înalte funcții în stat.

”Acest simbol de stat, care vreo 8 ani, datorită unor politicieni ca Maia Sandu a stat în paragină. Noi fără bani din bugetul de stat am reparat acest simbol și cred că este una dintre cele mai frumoase clădiri din Chișinău. Cei care consideră că au toate acestea la București, stimați cetățeni, puneți-vă întrebarea dacă ei au dreptul să reprezinte țara, să fie președinți așa cum își doresc”, a declarat Dodon.

Președintele a remarcat că acum mulți politicieni împart blana ursului înainte ca acesta să fie vânat și se văd deja președinți de țară.

”Relaxați-vă, poporul va decide, nu voi. Prea repede ați început campania electorală. Este o vorbă în limba rusă: ”Поспешишь — людeй насмешишь”, iată ce fac acum Maia Sandu și Andrei Năstase. Unde vă grăbii, mai este timp”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.