Premierul, la Ștefan-Vodă: Noi trebuie să facem ca pe copiii noștri să-i unească viitorul

Părinții și străbunii noștri ne-au lăsat o istorie, o țară frumoasă. Trebuie să ne gândim ce vom lăsa noi. Sarcina nu este deloc ușoară, dar mizăm pe conlucrarea dintre autoritățile publice centrale și cele locale. Este declarația premierului Ion Chicu, a participat astăzi la ceremonia de aniversare a 55 de ani de la fondarea raionului Ștefan Vodă, desfășurată  la Casa de cultură din centrul raional.

„Părinții și străbunii noștri ne-au lăsat o istorie, o țară frumoasă. Trebuie să ne gândim ce vom lăsa noi. Sarcina nu este deloc ușoară, dar mizăm pe conlucrarea dintre autoritățile publice centrale și cele locale. Pe toți ne unește trecutul și prezentul, iar noi trebuie să facem ca pe copiii noștri să-i unească viitorul”, a menționat Premierul Chicu.

Șeful Executivului a mai precizat că Planul de Acțiuni al Guvernului 2020-2023 include un set de măsuri menite să impulsioneze dezvoltarea țării.  „Sunt sigur că putem îndrepta țara pe calea dezvoltării, începând de la modernizarea localităților ei, iată de ce este prioritar pentru noi să investim masiv în infrastructură, educație și sănătate, toate pentru a oferi oamenilor bunăstare și încredere în viitorul țării”, a declarat Premierul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.