Petru Burduja, deputat PSRM: Cei care au semnat moțiunea nici măcar nu au venit în sala Parlamentului

Moțiunea împotriva Ministerului Economiei, respinsă. Burduja: Cei care au semnat-o, nici nu au venit în plen.

Deputatul PSRM, Petru Burduja, a declarat în Parlament în timpul dezbaterilor asupra moțiunii simple asupra politicii și activității Ministerului Economiei și Infrastructurii că autorii acesteia nici măcar nu au citit textul înainte de a pune semnătura pe document.

Moțiunea depusă de Blocul ACUM asupra politicii și activității Ministerului Economiei a picat cu brio în Parlament. Aceasta nu a fost susținută nici de o parte dintre semnatari care au lipsit din sala plenului.

”Cei care au semnat moțiunea nici măcar nu au venit în sală să-și apere poziția. Motivul moțiunii este incert. A fost o moțiune de dragul moțiunii”, a declarat Burduja.

Deputatul PSRM a amintit că moțiunea a fost depusă cu scopul de a acumula capital politic.

”Nimeni din cei care au semnat moțiunea nu au citit-o. Ați dat întrebări care nu sunt legate de moțiune, iar jumătate dintre cei care au semnat nici măcar nu au fost în sală”, a spus deputatul.

Burduja a precizat că unul din textul moțiunii se desprinde clar că deputații ACUM cer stoparea tuturor licitațiilor de reparație a drumurilor din țară. Socialistul le-a amintit semnatarilor că, în iunie 2019, Guvernul Maia Sandu a stopat toate proiectele de reparație a drumurilor și a încetat finanțarea acestor reparații.

”Proiectele de reparație drumurilor sunt importante pentru viitorul copiilor noștri, pentru viitorul Republicii Moldova”, a declarat deputatul.

Burduja a făcut apel la seriozitate și consolidarea eforturilor tuturor parlamentarilor pentru îmbunătățirea calității vieții în Republica Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.