Opinie // PPDA a fost folosit de PAS în ultimele campanii electorale, doar pentru a-şi promova propriile interese politice

Fruntaşii Platformei DA continuă războiul cu PAS, lidera acestei formaţiuni, Maia Sandu, dar şi cu candidatul propus de Partidul Acţiune şi Solidaritate, pentru circumscripţia Hânceşti. Unii dintre aceştia declară deschis că Olesea Stamate este o candidatură compromisă, care a promovat reforme “diletante” în cadrul Guvernului.

“Şi cu această gafă a Maiei Sandu la Hânceşti, de a insista să bage cu încăpățânare (la fel de ciudată ca și acea “asumare” a unei candidaturi compromise (reformele diletante şi eșuate din guvern etc …) va pierde enorm din imagine și mai mult”, a postat pe Facebook unul din fruntaşii Platformei DA, Nicolae Josan.

Iar vicepreşedintele PPDA, Igor Munteanu, susţine, într-un interviu pentru Europa Liberă, că Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr a fost folosit de PAS în ultimele campanii electorale, doar pentru a-şi promova propriile interese politice.

“Dincolo de emoțional sau de partea emotivă ar trebui să avem și un plan de luptă, puterea unește, prin unitate putem să ne sporim forțele, dar niciodată nu trebuie să neglijăm interesele aliaților, ale partenerilor și niciodată nu trebuie să-i desconsiderăm pe cei pe care i-am folosit în alte campanii electorale”, a declarat Igor Munteanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.