Opinia Diasporei: Liderii PAS-PPDA doresc să acopere ilegalitățile comise în anii 2000?

Exponenții Diasporei își manifestă deschis nemulțumirea față de prestația agresivă a liderei PAS, Maia Sandu, dar și a anturajului său, în cadrul unor întâlnici cu alegătorii moldoveni din Italia, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

Amintim că, la Roma, Sandu a evitat să răspundă la mai multe întrebări incomode, iar câțiva simpatizanți PAS-DA au fost folosiți pe post de jandarmi pentru a închide gurile celor pun întrebări incomode.

„Eu într-o secundă îți bat botul și te scot pe stradă, înțelegi?”, s-a răstit un susținător al Maiei Sandu la un moldovean, care a luat apărarea unei alte femei bruscate verbal.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate: „ACUM dorește doar să acopere ilegalitățile comise în anii 2000, inclusiv furturile lor personale?», se întreabă Caterina Adam Eltri. ”Maia Sandu să meargă la prașit, nu la turnat minciuni poporului”, consideră și Marcia Guțu.

Și Alexandru Cazacu este de părerea că oamenii nu trebuie agresați verbal la întrunirile liderei PAS.

„Un candidat trebuie sa răspundă la întrebările cetățenilor. Fiecare cetățean are dreptul să întrebe. Trăim în democrație. Chiar și provocatori dacă ar fi, nu trebuie agresați verbal. Când vom ieși din logica asta dictatorială?”, se întreabă Alexandru Cazacu.

Share this Post!

Related post

0 Comment