Omul lui Rotschild, Vadim Brînzan, a aderat la echipa lui Candu. Vezi ce urmează

Fostul ministru al Economiei din Guvernul Sandu, Vadim Brânzan, a trecut în echipa grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu şi controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc. Sursele canalului Lustraţia de pe Telegram consideră că Brânzan urmăreşte funcţia de primi-ministru, după eventuala debarcare a lui Ion Chicu din fruntea actualului Guvern. 

”Sursele noastre spun că Andrian Candu îl va propune pe Vadim Brînzan ca și figură de “compromis” la funcția de prim-ministru, ca să poate primi sprijinul partidelor Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase. Voturile Partidului Șor sunt deja asigurate”, scrie canalul citat.

Aceeaşi sursă remarcă faptul că Brînzan s-a întâlnit, în calitate de ministru al Economiei, de cel puțin două ori cu Nat Rotschild, care preluase administrarea Aeroportului Internațional Chișinău.

“La sfârșitul lui decembrie a anului trecut, Andrian Candu, împreună cu un grup de deputați democrați, s-au întâlnit, în Israel, cu același Nat Rotschild. În scurt timp după acea întâlnire, mai mulți deputați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit PDM și au format grupul Pro Moldova. Liderul PDM, Pavel Filip i-a acuzat că acest grup este finanțat de Ilan Șor, iar deputații care părăsesc democrații ar primi până la 500-600 de mii de euro”, conchide Lustraţia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.