O delegație din Sankt Petersburg a venit la Chișinău

O delegație din Sankt Petersburg a venit la Chișinău, drept răspuns a ultimei vizite a primarului general, Ion Ceban, în orașul sus menționat. 

Ceban spune că reprezentanții institutelor de proiectare și amenajare urbană și dezvoltarea infrastructurii din cadrul executivului orașului Sankt Petersburg, se află în perioada 12-14 februarie la Chișinău, pentru a acorda suport, expertiză și schimb de bune practici în dezvoltarea proiectelor de modernizarea a capitalei. 

Pe parcursul celor două zile, delegația din Sankt Petersburg, alături de reprezentanții subdiviziunilor municipale de transport public, arhitectură și urbanism și Institutul municipal de Proiectări „CHIȘNĂUPROIECT”, vor vizita mai multe obiective strategice din Chișinău, care urmează a fi reabilitate în complexitate. 

Printre acestea se numără grădinile publice și zonele de agrement, întreprinderile municipale Regia „Exdrupo, Regia Transport Electric, S.A. „Apă-Canal Chișinău”, Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, Stația de epurare a apelor uzate și Circul din Chișinău.

„Apreciem susținerea din partea orașului Sankt Petersburg și credem că experiența lor, suportul și expertiza pe care o vor oferi, este necesară și utilă, deoarece avem o listă mare de proiecte și obiective care necesită a fi dezvoltate și implementate”, a declarat Ion Ceban. 

Amintim că primarul general al Chișinăului a avut o vizită la Sankt Petersbug pe data de 27 ianuarie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.