O alianță ACUM-PSRM înseamnă un nou episod PPCD-Roșca din 2005, a scris Vlăşceanu

Liderii PAS şi PPDA calcă pe urmele PPCD-ului lui Iurie Roşca şi riscă să aibă soarta acestuia. Este opinia exprimată de Andrei Vlăşceanu, unul din exponenţii curentului unionist din Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Vlăşceanu a ajuns la această concluzie după întrevederea lui Andrei Năstase şi a Maiei Sandu cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, dar şi după negocierile dintre blocul ACUm şi PSRM.

„Andrei Năstase a declarat că are acceptul și susținerea partenerilor din PPE pentru discuțiile cu Kozak, că sunt dovadă de maturitate. În același timp, Țîcu a spus că Hahn s-a opus ca Maia și Năstase să meargă la întâlnirea cu Dmitri Kozak. În schimb, partenerul din PPE, anume PNL din România, a reacționat, prin Rares Bogdan și Viorel Badea, că o alianță ACUM-PSRM înseamnă un nou episod PPCD-Roșca din 2005”, scrie Andrei Vlăşceanu, într-o postare pe Facebook.

Autorul postării mai spune că, de fapt, Andrei Năstase execută ordinele oligarhului Victor Ţopa, naşul său de cununie.

„Năstase, avocatul și finul oligarhului refugiat în Germania, avea doar acceptul lui Țopa, care nu e partener din PPE, ci vrea să revină la „butoane”. Goya spunea „somnul rațiunii naște monștri”, iar ura Maiei și a lui Năstase, contra lui Plahotniuc, le-a întunecat mintea când puteau să-l condiționeze puternic, inclusiv prin a nu fi prezent in Guvern”, conchide Vlăşceanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.