O actriță din „Game of Thrones”susține că autoritatile israeliene i-au „răpit” copilul

Actrița Josephine Gillan, care a interpretat rolul prostituatei Marei în serialul „Game of Thrones”, susține că serviciile sociale din Israel i-au „răpit” copilul, o fetiță de doar opt luni, în miezul nopții, transmite stiridinmoldova.md.

Un clip publicat de Gillan arată momentul în care micuța Gloria este luată de o femeie, sub supravegherea a doi bărbați îmbrăcați în uniformă. Persoana care a filmat poate fi auzită discutând cu aceștia, dar în zadar.

Actrița a vorbit despre incident, într-o postare pe Twitter: „momentul șocant în care serviciile sociale din Israel mi-au răpit bebelușul! La ora 12.30 pm, duminică noapte! Prietena mea a depus mărturie! Dar a fost amenințată cu pușcăria dacă nu dă copilul! eu, draga mea prietenă și familia ei, suntem distruși de durere cu toții!”.

Ea a acuzat serviciile sociale israeliene că „încearcă să distrugă vieți și să separe un bebeluș de mama lui, care nu a făcut nimic greșit”.

Potrivit presei israeliene, unul dintre motivele pentru care Gillan, care are și cetățenie britanică, s-a întors în Israel este tocmai că se temea ca autoritățile britanice îi vor lua fetița.

„Acum opt luni, ea a născut în Israel și a început să aibă grijă de copil, sub atentă supraveghere a serviciilor sociale din comunitatea sa și cu ajutorul unei prietene. La un moment dat, ea a lăsat copilul cu o prietenă și a plecat în Marea Britanie pentru o perioadă, fapt ce a determinat intervenția autorităților”, a transmis Channel 12, citând o persoană din apropierea actriței.

Gillan a apărut în șase sezoane din serialul „Game of Thrones”. Înainte, ea chiar a fost prostituată și a apărut în mai multe filme pentru adulți.

„Game of Thrones m-a salvat de traiul de prostituată și m-a făcut o persoană mult mai puternică”, a spus ea, la un moment dat, pentru Daily Mail.

Ea încearcă acum să strângă bani prin GoFundMe, pentru a-și putea recupera fetița: „Nu am voie să o văd ori să stau cu ea! Nu am nicio idee unde e!! Nu eram acolo când au răpit-o și nu știam ce i se întâmplă. Nu am făcut nimic rău nici eu, nici prietena care avea grijă de ea”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.