„Nu faceți cozi la poștă pentru a achita facturile. N-o să vă tăiem lumina sau gazul” . Mesajul lui Igor Dodon pentru pensionari

Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat persoane în etate să nu iasă din casă și să nu facă rânduri la bănci și oficii poștale, pentru a achita facturile. Autoritățile au decis că în perioada de criză, cetățenii nu vor fi penalizați pentru întârzieri la achitare. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat după ședința Centrului Unic de Control.

„Nu vor fi aplicate penalități, dacă nu veți achita la timp facturile. Azi, ANRE a luat această decizie. Chiar dacă în următoarele săptămâni nu veți merge să stați în rând la bancă sau la poștă, ca să achitați facturile, nimeni n-o să vă sancționeze. Nimeni nu vă va deconecta de la lumină sau gaz. De asta vă rog să nu vă supuneți riscului”, a explicat președintele. 

Precizăm că în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, care a avut loc luni, s-a decis interzicerea persoanelor în vârstă de peste 63 ani să se afle  în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă. Autoritățile au anunțat că pensiile și alte prestații sociale vor fi aduse la domiciliu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.