Novac: „Nimeni nu observă că Năstase a mai spus o minciună pentru că el vorbește numai minciuni”

Liderul PPDA, Andrei Năstase, candidat la funcția de primar de Chișinău, este acuzat că spune minciuni în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie. Deputatul PSRM Grigore Novac spune, într-un  articol publicat pe blogul său, că, în genere, minciuna și calomnia fac parte din arsenalul lui Năstase și face trimitere la trecutul nebulos al liderului PPDA.

«Nimeni nu observă că Năstase a mai spus o minciună pentru că Năstase vorbește numai minciuni. Cel mai plin de ceață, pe alocuri de glod, e trecutul lui Năstase. De mai mulți ani de zile, Năstase nu muncește. Nu a fost legal angajat undeva pînă în martie anul ăsta. Nu a cîștigat salariu și nu a plătit taxe. Dar el trăiește bine în Chișinău, își cumpără mașină de lux – de aproape in milion de lei!», scrie Grigore Novac.

În același articol, deputatul se întreabă care sunt sursele reale de venit ale lui Andrei Năstase

“Ce face Năstase în Chișinău, ce îi aduce atâția bani? Îmi amintește de termenul “zarabotkă” – când oamenii pleacă undeva după câștig mai bun decât îl au acasă. Se vede că dl Năstase în Moldova câștigă mai bine decât în Germania”, scrie autorul citat.

Grigore Novac pune la îndoială și abilitățile de avocat de succes ale liderului PPDA și constată că nu există niciun client care ar confirma că Năstase e l-a reprezentat. De asemenea, Năstase este luat peste picior și pentru fatul că se laudă că l-a învins pe Plahotniuc. «Plahotniuc nu se teme de Năstase, ci de moldoveni. De asta a fugit din Moldova», mai scrie Novac.

Deputatul PSRM se îndoiește și de calitățile de ministru de Interne ale lui Andrei Năstase. «Ce a făcut Năstase ca ministru de interne? Unde-s hoțiile lui Plahotniuc? Unde-s criminalii din jurul lui Plahotniuc? De ce nimeni nu e tras la răspundere?”, se întreabă Grigore Novac.

În finalul articolului, autorul constată, cu regret, că Andrei Năstase se rătăcește în propriile minciuni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.