Natasha Koroliova și Tarzan sărbătoresc „Nunta de Topaz”

Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, Natasha Koroliova și stripterul de 49 de ani, Sergey Glushko (Tarzan), sărbătoresc astăzi cea de-a 16-a aniversare a nunții, care este denumită „Nunta de Topaz”. Vedeta și-a felicitat cu blândețe și ironie soțul, transmite stiridinmoldova.md.

Natasha Koroliova și Sergey Glushko s-au căsătorit pe 21 august 2003 la Sankt Petersburg. Această căsătorie a fost a doua pentru artistă. În 2001, ea a divorțat de cântărețul Igor Nikolaev.

Mulți nu au crezut că „Regina” nu va fi capabilă să accepte profesia mai puțin obișnuită a lui Glushko. Cu toate acestea, cuplul este fericit împreună de 16 ani, iar Serghei încă își câștigă banii din striptease.

La aniversarea nunții, cântăreața a publicat fotografii tandre de familie cu soțul ei și i-a făcut o dedicație de dragoste. „Orice ar vorbi, orice ar ironiza și inventa! Tu și cu mine, dragul meu, primim plăcere, facem sex, ne facem de cap și cel mai important – ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare an!”- a scris Natasha, cu umor, pe Instagram.

Cuplul are un fiu, Arkhip, în vârstă de 17 ani. Tânărul se întâlnește cu modelul Maria Slughina, în vârstă de 23 de ani, care a luat parte la proiectul televizat „Dom-2”. Fiul artistului a recunoscut că nu îl deranjează faptul că iubita lui caută dragoste într-un reality show.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.