Năstase spune că “Fondul Solidarității”, lansat de Maia Sandu, este un PR

Liderul PPDA, Andrei Năstase, o ia peste picior pe colega sa din PAS, Maia Sandu, care şi-a atribuit meritul pentru ajutorul oferit de România Republicii Moldova, pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Într-un interviu acordat portalului Unimedia, Năstase spune că, spre deosebire de Sandu, nu scoate în public comunicarea cu președintele sau premierul României.

„În ceea ce privește mesajele pe care le am cu președintele și cu premierul, nu le scot în spațiul public. Nu fac din asta niciun fel de PR politic. Dacă vrei să vă comenteze cineva, întrebați niște analiști politici. Cine a procedat bine, cine nu a procedat bine. Eu am altfel de abordări. Eu nu iau bani de la stat, spre exemplu să îi întorc la stat și să îmi fac PR politic. Eu nu fac fundraising (n.r. strângere de fonduri) și să îi prezint publicului că i-aș fi dat de la partid”, a declarat liderul PPDA.

Amintim că Partidul Acţiune şi Solidaritate a anunțat, recent, o campanie de colectare de fonduri în susținerea medicilor implicați în lupta cu COVID-19. Formațiunea a îndemnat cetățenii să contribuie cu ajutoare la “Fondul Solidarității”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.