Năstase o spune din nou, despre Macovei: Pe cât de independentă este presa, atât de independenți sunt şi cei care pretind că sunt independenți

Liderul PPDA, Andrei Năstase, sugerează că directorul API, Petru Macovei, nu ar fi independent, ci afiliat unor grupări politice. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul deteleviziune TVC 21, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Pe cât de independentă este presa din Republica Moldova, atât de independenți sunt şi cei care pretind că sunt independenți”, a declarat Năstase.

Amntim că şi zilele trecute Andrei Năstase a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus pe panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a făcut aluzie la Petru Macovei, directorul executiv al ONG-ului „Asociația Presei Independente”.

„ONG-urile noastre au ajuns să mă pună pe mine pe drept Inamicul Public. Că așa-i cu echidistanța în țara asta, eu spun că 2 ori 2 e 4, dumneata spui că 2 ori 2 e 6 și bineînțeles, unul (n.r., Petru Macovei) care se dă un fel de guru în societatea noastră va ieși să spună că nu, nu, noi suntem echidistanți, 2 ori 2 e 5.”, a spus Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.