Năstase: Eu încă mai aștept ca Doamna Sandu să se țină de cuvânt așa cum am făcut eu în 2016

Liderul PPDA, Andrei Năstase, încă aşteaptă ca Maia Sandu să renunţe la ideea de a candida pentru funcţia de preşedinte al ţării şi să-l susţină public la scrutinul prezidenţial. Năstase a declarat, în cadrul unei emisiuni la Publika TV, că acest lucru a fost convenit încă în iunie 2019, între cele două formaţiuni.

“În iunie, în baza unui dialog purtat cu doamna Sandu am convenit că domnia sa nu va candida la prezedinţiale şi va sprijini candidatura PPDA. Noi o vom susţine pentru funcţia de premier, iar ea mă va susţine la alegerile prezidinţiale în 2020.”, a declarat Andrei Năstase.

Este pentru a doua oară în această săptămână când liderul PPDA îi bate obrazul Maiei Sandu. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Jurnal TV, Andrei Năstase a spus că şi în 2016 Maia Sandu a promis Platformei Demnitate și Adevăr că la următoarele alegeri prezidențiale va susține candidatul PPDA.

„Eu încă mai aștept ca Doamna Sandu să se țină de cuvânt așa cum am făcut eu în 2016”, a spus liderul Platformei DA.

Amintim că, în 2016, Andrei Năstase şi-a retras candidatura la funcţia de preşedinte în favoarea liderei PAS, Maia Sandu. Aceasta a pierdut alegerile, fiind surclasată de Igor Dodon, care a acumulat 52 la sută din sufragii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.