Năstase, cu privire la decizia CC în cazul Legii Procuraturii, elaborată de Guvernul Sandu: Este rușinos că o guvernare pro-europeană a ajuns să dea socoteală în acest fel

Elaborarea de către Guvernul condus de Maia Sandu a unei Legi a Procuraturii, declarată neconstituțională, este un lucru rușinos. Opinia îi aparține liderului PPDA, Andrei Năstase, și a fost exprimată în cadru unei emisiuni la postul de televiziune N4.

“Este rușinos că o guvernare pro-europeană a ajuns să dea socoteală în acest fel”, a declarat Andrei Năstase, cu trimitere la decizia Curții Constituționale în cazul Legii Procuraturii, elaborată de Guvernul Sandu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andrei Năstase i-a luat în colimator și pe unii lideri de opinie, care au luat apă în gură după decizia Curții Constituționale, deși erau foarte vocali atunci când Legea Procuraturii a fost elaborată.

“Am văzut tăcerea deontologilor contextuali și am tras și eu un semnal de alarmă în spațiul public, pentru că nu se poate așa. Atunci a fost foarte multă isterie și i-am avertizat că nu e cazul să insistăm și nu era nevoie să intervenim cu Executivul în treburile Procuraturii, în treburile justiției”, a declarat Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.