Năstase a plecat de urgență la Frankfurt, după instrucțiunile nașului, după ce PDM a invitat PSRM la negocieri. Era foarte nervos

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a luat de urgență astăzi avionul spre Frankfurt, la scurt timp după ce democrații au anunțat că invită socialiștii la negocieri pentru formarea unei majorități parlamentare. Despre acest lucru scrie bloggerul Eugen Luchianiuc, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Acesta a publicat poze cu Năstase în aeroport și precizează că finul de cununie al oligarhului Victor Țopa, stabilit la Frankfurt, era nervos.

„Nu face bine deloc unui politician să urle la telefon într-un loc atât de public cum e aeroportul. Pierzi electorat pe care și așa e greu să-l menții. Nervii trebuie ținuți în „coropcică”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul dă de înțeles că Năstase a plecat de urgență după instrucțiuni de la nașul său, care îi finanțează partidul și este patronul Jurnal TV.

„Drum bun Andrei. Toți te așteaptă înapoi, să vadă dacă ești gata să renunți la funcția de speaker de dragul alianței cu PSRM”, continuă ironic Luchianiuc.

Potrivit site-ului airport.md, avionul spre Frankfurt a decolat la 13:25.

Amintim că PDM a venit astăzi cu invitația pentru PSRM să creeze o majoritate bazată strict pe rezolvarea problemelor sociale ale oamenilor, ignorate de fostul bloc electoral ACUM. Anunțul a fost făcut la briefingul de la 11:30.

„Biroul Permanent al PDM a luat act de situația politică și de blocajul la care s-a ajuns și a decis să mandateze conducerea partidului să întreprindă măsurile necesare pentru ca Republica Moldova să nu intre într-o criză pe termen lung și să nu se ajungă la alegeri anticipate. O primă acțiune în acest sens este transmiterea astăzi o invitație către PSRM, pentru a avea o primă discuție, ca să vedem dacă putem găsi o formulă de colaborare parlamentară, care să aibă la bază așteptările și prioritățile cetățenilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.