Monica Babuc, dezvăluiri despre plecarea lui Grețu: Iubesc trădarea, dar urăsc trădătorii

Vicepreședintele Parlamentului, deputatul PDM, Monica Babuc, a făcut câteva dezvăluiri despre plecarea colegii de partid Efrosinia Grețu. Într-o postare pe Facebook, Babuc a declarat că azi Grețu a participat la ședința fracțiunii, dar a ieșit pentru un sfert de oră și a dispărut.

“Să faci parte dintre fondatorii PDM.

Să te declari veșnic și indestructibil coechiper al Președintelui de onoare al PDM Dumitru Diacov care te-a adus la partid, te-a promovat și te-a salvat de multe belele.

Să participi la Congresul Organizației de Tineret PDM din duminica trecută din orașul de circumscripție Leova, una din cele cinci componente ale acestui eveniment organizat on-line și să aduci AZI elogii tinerilor democrați și conducerii partidului pentru organizare.

Să votezi o săptămână în urmă Declarația privind condamnarea traseismului și a corupției în Parlament și chiar să o condamni public în repetate rânduri.

Să participi la ședința de azi a Fracțiunii parlamentare PDM comentând activ cele discutate. Și să pleci în pauză “pentru un sfert de oră” la o întâlnire urgentă fără să-ți iei rămas bun …

Iulius Cezar spunea: ”Iubesc trădarea, dar urăsc trădătorii”.

Crede, oare, colega noastră că ea a fost cea iubită?..

Regret plecarea colegei noastre, dar dacă echipa de traseiști și deținători de oferte grase pentru deputați la care a plecat o reprezintă mai bine desigur că nu mai putem avea nimic în comun”, a scris Babuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.