Moldovenii din Diasporă, indignați de comportamentul totalitar al binomului PAS-PPDA

Exponenții Diasporei își manifestă indignarea față de ampla campanie de denigrare împotriva lor, declanșată de trolii binomului PAS-PPDA. Orice opinie critică la adresa Maiei Sandu sau a lui Andrei Năstase este supusă unor atacuri suburbane.

„Dacă încerci să-ți expui părerea proprie față de o problemă, și doamne ferește dacă această opinie nu coincide sau și mai grav critică vre-un lider ai blocului Acum, riști să fii batjocorit/umilit/etichetat de toți blogherii/trolii Acum-iști”, a scris, pe Facebook, internautul Valeriu Gușan.

Liderul organizației de tineret a PAS, Dan Perciun, nu vede nicio problemă în situația creată. El consideră că un reprezentant al diasporei și-a expus poziția, iar alții nu au fost de acord cu ea. Această abordare a fost făcută praf de către internauți.

„Mi-i cunoscută această metodă. Dacă încerci să-ți expui părerea personală, ești deodată etichetat. Dar de ce nu încercați să vedeți de ce s-a ajuns la așa situație? Unde-i democrația, libera exprimare…? Sau încercăm să facem ca în URSS”, i-a răspuns lui Perciun internautul Igor Borfotina.

Acesta a fost susținut și de alți moldoveni din diasporă: „Nu prea cred că o să avem democrație, și ei așa se comportă încă neavând putere, ce va fi după ce o să obțină puterea…”, se conține într-un alt comentariu.

Amintim că după și-a exprimat nemulțumirea față de candidatura Maiei Sandu pe circumscripția Europa de Vest, Igor Cereteu, moldovean stabilit peste hotare, a fost supus unor atacuri suburbane din partea trolilor de curte ai binomului PAS-PPDA.

„Ați pierdut ultimul gram de bun simț când ați început să scriți la prieteni, la familie, e ridicol! Încălcați orice principii ale democrației cu un astfel de comportament”, a replicat Cereteu, într-o postare pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.