Modelul Lotte van der Zee a murit la 20 de ani

Cu toate că era tânără și ai zice că e în putere, modelul s-a stins din viață în urma unui stop cardiac. Avea doar 20 de ani, transmite stiridinmoldova.md.

Modelul Lotte van der Zee a murit la 20 de ani. Tânăra care în 2017 a fost Miss Teen Univers a făcut stop cardiac. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Anunțul morții sale a fost făcut public de către familia modelului, notează ciao.ro.

Aceștia au publicat anunțul pe contul oficial de Instagram al fetei. Conform aceluiași cont, pe 22 februarie anul acesta, tânăra s-a îmbolnăvit în timp ce era în vacanță cu familia. Aceștia vizitau Austria când modelul Lotte van der Zee a început să se simtă rău.

Pe 20 februarie ea a suferit însă un infarct, iar împlinirea vârstei de 20 de ani a găsit-o pe un pat de spital din Munchen, într-o comă profundă.

„Un sentiment care a escaladat rapid într-o stop cardiac. Perla noastră, tot ce aveam mai drag, s-a stins din viață. Este ireal că s-a dus și că nu o vom mai avea alături de noi. Inimile noastre sunt sfâșiate. Le mulțumim prietenilor pentru sprijin”, a scris familia pe Instagram. Tânăra a fost băgată într-o comă indusă de către medici, informează cbsnews.com.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.