Modelul Ashley Graham, însărcinată pentru prima dată

Modelul plus size Ashley Graham a anunțat pe Instagram că este însărcinată pentru prima dată, transmite stiridinmoldova.md.

Ashley Graham este însărcinată pentru prima dată, urmând ca ea și soțul ei, Justin Ervin să devină părinți. Modelul a împărtășit vestea fericită pe Instagram, sărbătorind totodată și împlinirea a nouă ani de căsătorie.

„În urmă cu nouă ani m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai frumoasă călătorie din viața mea cu persoana mea favorită din întreaga lume. Astăzi ne simțim atât de recunoscători și fericiți să sărbătorim cu familia noastră care se mărește! Aniversare fericită, @mrjustinervin ❤️. Viața este punctul de a deveni și mai bună”, a scris modelul în descrierea clipului postat pe contul personal.

Modelul a vorbit în februarie cu ELLE US despre relația ei cu Ervin, aceasta explicând cum pentru ei dezvoltarea este cea mai importantă, iar căsătoria era următorul pas.

„Nu mă gândeam la căsătorie ca la o oprire; m-am gândit ca la un mod de a construi ceva. Intrând într-o relație cu Justin a fost, ‘Okay, ce vom construi împreună?”. Modelul a declarat că soțul ei a încurajat-o să facă mai multe, să nu fie doar un model. „Primul an de căsătorie a trecut. El venea acasă de la serviciu și eu eram în aceeași poziție pe canapea, uitându-mă la Real Housewives. El mă întreba, ‘Asta este ce vrei să faci cu viața ta? și eu l-am întrebat, ‘Ce vrei să spui cu asta? Sunt model, lucrez. El mi-a explicat, ‘Dar nu vrei mai mult? Pentru că asta nu va dura pentru totdeauna.” Atunci aceasta a început să se întrebe ce altceva își dorește să facă în viitor.

În același interviu, Ashley Graham a explicat că întemeierea unei familii nu era cea mai mare prioritate a ei. „Pentru mine, să fiu o soție și o femeie, fericirea nu înseamnă să am copii. Copiii vor veni când vor veni. Fericirea, în acest moment, este să costruiesc cu soțul meu și să îmi construiesc afacerea”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.