Mocanu: Maia Sandu vrea să candideze la preşedinţie deşi ştie că nu va câştiga alegerile prezidenţiale în faţa lui Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, este conştientă de faptul că nu va câştiga alegerile prezidenţiale în faţa lui Igor Dodon, dar s-a antrenat în cursă doar pentru a-şi câştiga poziţia de lider al dreptei moldoveneşti. Este opinia exprimată de liderul Mişcării Politice Antimafie, Sergiu Mocanu, exprimată într-o intervenţie live pe Facebook.

“Maia Sandu vrea să candideze la preşedinţie şi ştie că nu va câştiga alegerile prezidenţiale în faţa lui Igor Dodon. Dar vrea ca în viitoarele alegeri parlamentare anticipate să rămână doar ea singurul lider pe dreapta, pentru că se pare că ceilalţi vor rămâne dincolo de pragul electoral”, a declarat Sergiu Mocanu.

Totodată, în opinia sa, oligarhul Vlad Plahotniuc doreşte învestirea liderului PPDA, Andrei Năstase,  în funcţia de prim-ministru, pentru a avea garanția că nu va fi extrădat în Republica Moldova.

„Plahotniuc îl vrea pe Năstase prim-ministru, pentru a avea garanţia că nu va fi extrădat în Republica Moldova, iar Năstase din prostie omenească, acceptă acest joc şi chiar crede că va ajunge prim-ministru”, mai spune Sergiu Mocanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.