Miss Anglia are un iq uriaș și știe cinci limbi străine

Vorbește cinci limbi străine, are două diplome medicale, un IQ de 146 și tocmai a fost desemnată Miss Anglia. Nu a avut timp să se bucure, că Bhasha Mukherjee a început lucrul la spital chiar de a doua zi dimineața, transmite stiridinmoldova.md.

Bhasha Mukherjee, în vârstă de 23 de ani și originară din India, a fost desemnata Miss Anglia în cadrul unui concurs ce a avut loc săptămâna trecută la Newcastle. Ea ține mortis să le arate oamenilor că fetele care participă la astfel de competiții nu se remarcă doar prin frumusețe.

„Unii oameni poate cred că fetele care participă la concursurile de miss sunt niște aiurite, dar nu e așa. Fiecare dintre noi susținem o cauză. Noi încercăm să arătăm lumii că frumusețea nu e tot și nu ne limităm doar la asta, ci încercam să ne folosim de influența noastră pentru a face lucruri bune. Toată situația asta chiar m-a consumat, dar n-aș putea spune că din cauza competiției sau pentru că încep să lucrez la spital”, a spus tânăra, pentru Daily Mail.

Bhasha s-a născut în India, dar s-a mutat în Derby la vârsta de 9 ani, notează The Sun.

La început și-a dorit să devină astronaut, dar după ce a terminat liceul și-a îndreptat atenția spre domeniul artelor și, în final, a ajuns să fie model. Ea vorbește engleza, bengali, hindi, germana și franceza.

„Cariera mea în astfel de competiții a început chiar când învățam pentru Medicina. Cu greu m-am hotărât să accept provocarea, dar am facut-o până la urmă, pentru că voiam să existe o balanță și să mai iau câte o pauză de la învățat”, a povestit frumoasa brunetă.

Bhasha Mukherjee are deja o diplomă în știinte medicale și săptămâna trecută a obținut o a doua diplomă în medicină și chirurgie, la Universitatea din Nottingham.

Și nu se oprește aici. Bhasha a pus bazele propriei asociații de caritate, care luptă să combată izolarea în rândul vârstnicilor.

Pentru că a devenit Miss Anglia, ea se va bucura de o vacanță în Mauritius și va participa la Miss World.

„Când am câștigat, nu mă puteam opri din plâns. Totul părea ireal, pentru că nu mă gândeam că am vreo șansă. Erau atât de multe fete acolo care făceau o treabă grozavă la fiecare probă”, a mai spus Bhasha Mukherjee.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.