Miliardarii din Nigeria își comandă pizza de la Londra

Aroganță dusă la extrem. Ministrul Agriculturii din Nigeria susține că miliardarii din țara lui își comandă pizza de la Londra și o primesc dimineața. Mâncarea ar fi transportată din capitala britanică în Nigeria la bordul avioanelor British Airways, transmite stiridinmolodva.md.

„Știți că sunt nigerieni bogați care își folosesc telefoanele pentru a comanda pizza din Londra și pentru a aranja transportul acestora la bordul zborurilor British Airways. Le ridică dimineața de la aeroport. Este o situație foarte enervantă, iar noi trebuie să ne mișcăm mult mai repede pentru a diminua acest fenomen”, a spus Audu Ogbeh, ministrul Agriculturii din Nigeria.

Ogbeh nu a dat publicității niciun exemplu de astfel de miliardar și nici nu a specificat dacă miliardarii merg personal după pizza la Londra sau au oameni care fac asta pentru ei.

Comentariile lui Ogbeh vin pe fondul unor eforturi pe care le fac oficialii nigerieni în încercarea de a diminua dependența de importuri, care, spune ministrul, afectează agricultorii locali, arată site-ul nigerian The Cable. Ogbeh i-a criticat și pe nigerienii care apelează la importuri, care sunt văzute ca un simbol al bogăției și snobismului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.