Miley Cyrus și Liam Hemswort s-au despărțit oficial după un an de căsnicie

O sursă apropiată a cântăreței a declarat pentru People: „Liam și Miley au decis să se despartă în acest moment. Odată cu schimbarea care apare în viața de cuplu, au hotărât ca este momentul perfect să se focuseze pe carieră. Ei vor rămâne dedicați tuturor animalelor pe care le au”, transmite stiridinmolodva.md.

Stirile despre despărțirea celor doi a venit odată cu fotografia postată de Miley pe contul de Instagram unde a apărut fără verighetă.

„Se străduiau să salveze relația de luni bune dar distanța și proiectele în care erau implicați au dus la despărțire; Încearcau să-și repare relația de luni bune dar nu mai simțeau același lucru ca atunci când s-au căsătorit” a declarat o sursă apropiată.

„Liam este focusat pe o viață mult mai liniștită, în timp ce Miley se pregătește pentru un nou val în cariera sa”.

„Cei doi au răamas în relații bune și nu a fost o despărțire grea dar ei au decis că sunt în puncte diferite ale vieții”.

Aceștia nu au făcut încă nicio declarație despre despărțire.

Miley și Liam s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale filmului „The Last Song”.

Cei doi au fost împreună în ultimii 10 ani dar și-au oficializat relația în Franklin, orașul american în care s-a născut artista.

„Nu poți să alegi de cine te îndrăgostești. Cred că unii oameni vin cu mai multe provocări. Am fost împreună cinci ani, deci nu cred că acele sentimentele se vor schimba. Iar asta este bine, deoarece dovedește că totul a fost real, nu doar o simplă aventură. A fost o parte importantă din viața mea și mereu va fi”, a declarat Liam în 2016.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.