Michelle și Barack Obama au divorțat după 27 de ani

Este șocul anului în Statele Unite! Revista americana Globe anunță că Michelle și Barack Obama au divorțat dupa 27 de ani, transmite stiridinmoldova.md.

Ceea ce a început ca un zvon pare să capete tot mai multa forță, având în vedere că, potrivit publicației americane, fostul președinte al SUA a decis să petreacă din ce în ce mai puțin timp în companiei soției și a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, și Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale și lăsând educația tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Potrivit publicațiilor străine, fosta prima doamna a SUA ar fi indignată că soțul ei nu și-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soți ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonuri alimentate și de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea și că, în momentul în care cariera soțului a început să urce, au trecut printr-o ușoară criză și au fost nevoiți să facă terapie de cuplu, citează Agerpres.

La aceste zvonuri s-au adăugat și afirmațiile unor reviste și ziare americane care asigurau că ce doi soți dorm în camere separate, că nu mai exista relații între ei și că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă și distantă.

Deocamdată niciunul dintre soți nu a dorit să facă declarații pe această temă, astfel încât trebuie așteptat pentru a vedea dacă este vorba de un nou fake news sau dacă zvonurile devin realitate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.