Michelle Obama și-a făcut schimbări de look îndrăznețe

Ne-a obișnuit cu boburi vine aranjate, păr lucios și drept, dar după ce a părăsit Casa Albă, Michelle Obama a devenit tot mai îndrăzneață în ceea ce privește aparițiile publice, transmite stiridinmoldova.md.

Daca la începutul acestui an debuta cu o manichiură turcoaz, acum fosta doamna a Americii și-a etalat buclele proaspăt vopsite pe scena festivalului Essence 2019.

Îmbrăcată într-o salopetă albastră, cu paiete, Michelle a vorbit cu Gayle King despre cât de mult s-a schimbat viața sa după plecarea de la Casa Albă, dar a abordat și un subiect sensibil: tendința femeilor de a se pune pe plan secund. Ulterior, a reluat tema sși pe pagina sa de Instagram.

„Un lucru pe care îl aud în continuare de la femei din întreaga țară este cât de greu este să ne punem pe primul loc”, scria doamna Obama la descrierea unei postări pe Instagram.

„Suntem primele care avem grijă de prieteni, familii, colegi, dar ne plasăm ultimele pe lista noastră. Vestea bună este că putem face o schimbare. Am vazut-o în viața mea”, a mai punctat ea, îndemnându-le pe femei să împărtășească cum au reușit să devină o prioritate în viața lor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.