Michelle Obama: „Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”

Recent, publicația americană GLOBE a anunțat că fostul președinte al SUA, Barack Obama, și soția lui, Michelle, ar fi divorțat, după 27 de ani de căsnicie. Vestea nu este confirmată oficial, însă fosta Prima Doamna a dezvăluit în cadrul unui interviu care a fost motivul pentru care ea și soțul ei au ajuns la consiliere maritală, transmite stiridinmoldova.md.

Znonurile despre divorțul soților Obama a luat pe toată lumea prin surprindere, însă niciodată nu iese fum fără foc, așa că, adevărat sau nu, totuși în fosta familia prezidențială americană lucrurile nu stau chiar roz, iar despre asta fosta Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, și-a deschis sufletul pentru prima oară în cartea autobiografica publicată în 2018, Becoming, unde a povestit că ea și Barack Obama au mers la consiliere maritală.

„Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”

Michelle Obama a făcut public acest detaliu intim din viața lor în speranța că tinerele cupluri vor întelege că „mariajul inseamnă muncă”. Fosta Prima Doamnă a explicat apoi, într-un interviu pentru CBS, că ea și Barack Obama nu pot fi niște modele pentru cei din jurul lor dacă nu le spun oamenilor adevărul.

„Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la complicitate, la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își tine discursurile. Dar opinia mea este că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viața și relații. Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”, a spus Michelle Obama, adăugând că Barack o iubește pentru că este o femeie puternică.

Apoi, fosta Prima Doamnă a povestit că îi spunea unei bune prietene, nu demult, că se gândește la căsnicie ca la… sport. „Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm meciul asta împreună, el trebuie să fie puternic, dar și să accepte că și eu să fiu puternică. Nu vreau un jucător slab în echipa mea, și nici el nu vrea!”.

Dezvăluirea dureroasă despre faptul că mariajul lor a fost „greu” a venit după ce Michelle Obama a spus că, odată conștientizată problema, au ajuns în faza „redescoperirii reciproce”. Fosta Prima Doamnă a recunoscut și că, după plecarea de acasă a celor două fiice ale lor, Sasha și Malia, mariajul lor s-a schimbat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.