Mesajul organizației teritoriale PSRM din Leova: În loc să cheltuiți miliardul furat pe colectarea semnăturilor, mai bine ați dona acești bani familiilor nevoiașe

Membrii organizației teritoriale PSRM din Leova au adresat un mesaj de susținere a președintelui Igor Dodon. Totodată, socialiștii din teritoriu au condamnat tentativa lui Andrian Candu de a-l demite pe șeful statului.

“În loc să cheltuiți miliardul furat pe colectarea semnăturilor împotriva președintelui ales de popor, mai bine ați dona acești bani familiilor nevoiașe. Înțelegem că vă arde tare fundul, pentru că veți răspunde pentru tot ce ați furat în această țară. Vezi răspunde pentru miliardele furate de la popor; veți răspunde pentru că ați furat de la stat singurul Aeroport Internațional de pasageri din țară; veți răspunde pentru toate hoțiile și fără de legile pe care le-ați comis în 10 ani de uzurpare a puterii în Republica Moldova. Candu, nu te va salva nicio campanie! Pușcăria te așteaptă! Președintele Igor Dodon și PSRM, alături de popor, vom rezista, pentru că dreptatea este de partea noastră! Oligarhii și hoții – la pușcărie, averile lor – confiscate, bunăstare cetățenilor și țării”, se arată în mesaj.

Amintim că mai mulți membri și deputați PSRM au condamnat campania PRO Moldova de a-l demite pe Igor Dodon. Ei au spus că prin această acțiune Candu încearcă să îl readucă la putere pe Vlad Plahotniuc și să scape de pușcărie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.