Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Meghan Markle vorbește despre dreptul la educație - Știri din Moldova

Meghan Markle vorbește despre dreptul la educație

Meghan Markle s-a retras în acest moment din lumina reflectoarelor pentru că se pregătește să aducă pe lume primul său copil, însă fanii au ocazia să o vadă într-o altă ipostază, transmite stiridinmoldova.md.

Organizația caritabilă World Vision a dat publicității un nou video cu Meghan Markle din timpul călătoriei pe care aceasta a făcut-o în Delhi și Mumbai, India, în 2017, cu un an înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Clipul, publicat de ITV News, o arată pe Meghan vizitând o școală unde tocmai fuseseră inaugurate toaletele, ea promovând importanța igienei în rândul tinerelor. „Ceea ce am descoperit este că înscrierile la această școală au crescut de trei ori de când au fost construite toaletele astfel încât fetele să aibă dreptul la igienă și facilități de acest gen atunci când sunt la școală”, spune ea.

În clip, Meghan mai apare pictând un perete împreună cu elevele, ajutând la plantarea și udarea unor flori, și urmărind un dans tradițional urmat de o fotografie alături de dansatoare și strigând „Girl power!”.

Meghan a mai povestit în trecut despre această vizită într-un eseu pentru revista Time, explicând că „scopul călătoriei a fost de a întâlni tinere și femei care sunt direct afectate de stigmatul sănătății menstruale”, ea precizând că „113 milioane de tinere din India, cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani, se află în pericolul de a renunța la școală tocmai din cauza acestui stigmat”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.