Maxim Galkin a scos la iveală toate secretele relației cu Alla Pugacheva

După 8 ani de relație, Maxim Galkin este îndrăgostit de Alla Pugacheva ca în prima zi. În ajunul zilei de naștere a Primadonei estradei din Rusia, starul de televiziune a oferit un interviu deschis și sincer despre cel mai discutat subiect din showbizul rusesc, relația acestuia cu Alla Pugacheva, transmite stiridinmoldova.md.

Pe 15 aprilie, artista din Rusia a împlinit 70 de ani. Diferența de vârstă de 28 de ani dintre cei doi soți nu este un obstacol pentru a construi o familie. Maxim Galkin se declară cel mai fericit soț, alături de Alla Pugacheva, pe care o divinizează și o tratează în mod deosebit.

În familie, rolurile și sarcinile sunt bine împărțite, acesta fiind poate unul din secretele căsniciei. Un alt avantaj, potrivit lui Galkin, este faptul că cei doi se cunosc prea bine, de multă vreme, și astfel nimic nu le-ar putea ruina fericirea. Chiar dacă are alături o femeie cu o bogată experiență de viață, Galkin recunoaște că el este cel care manifestă mai multă răbdare, fiind totodată ,,pilonul în jurul căruia se învârt toate lucrurile în casă”. Poți afla mai multe destăinuri în interviul de mai jos!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.