Maia Sandu și Sergiu Litvinenco au refuzat invitația Procuraturii

Maia Sandu și Sergiu Litvinenco au refuzat invitația Procuraturii de a depune un denunț în susținerea postărilor pe care le-au făcut pe o rețea de socializare în care semnalau pretinsa intimidare și filare a judecătorilor Curții Constituționale. Despre aceasta Procuratura Generală a anunțat printr-un comunicat de presă.

Potrivit PG, cei doi politicieni au refuzat să dea curs invitației, motivând că nu au încredere în organele de drept și că nu pot divulga sursa de informații, deși, în alte situații, depun activ denunțuri la Procuratură.

„Acuzațiile sterile, lansate de dragul PR-ului politic, dar care determină instalarea confuziei în societate și neîncredere în instituțiile statului, le calificăm ca fiind iresponsabile și contraproductive, făcând parte dintr-o serie de tentative de a atrage Procuratura în soluționarea unor conflicte de ordin politic.”, se arată în mesajul PG.

Precizăm că la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei emisiuni la N4, Maia Sandu a spus că abia așteaptă să fie invitată la Procuratură, pentru a depune un denunț pe marginea acestui caz.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.