Mădălina Ghenea împlinește astăzi 30 de ani!

Mădălina Ghenea împlinește astăzi 30 de ani și chiar dacă viața ei personală a cunoscut schimbări majore în ultimul an, superba brunetă pare să fie mai fericită ca niciodată. Cu puțin timp înainte de ziua ei, vedeta a petrecut cele mai frumoase clipe alături de fiica sa, Charlotte, pe care a dus-o la plajă și la cumpărături, transmite stiridinmoldova.md.

Plecată de acasă de la vârsta de 14 ani, pentru a-și încerca norocul ca model în Italia, Mădălina Ghenea a reușit în viață. De la campanii pentru brănduri de lux și până la filme de Hollywood, vedeta le-a bifat pe toate până la 30 de ani. Inclusiv cea mai mare realizare posibilă, aceea de a deveni mamă.

Superba brunetă împlinește astăzi 30 de ani, iar schimbarea de prefix a prins-o într-un context foarte special. Poate că viața amoroasă a cunoscut suisuri și coborâșuri, dar un lucru e cert în existența Mădălinei: nu merge nicăieri fără fetița ei, Charlotte, în vârstă de doi ani. Așadar, cu puțin înainte de ziua de naștere, actrița a petrecut alături de fetița sa, pe care a dus-o la plajă și la cumpărături, probabil, în vederea petrecerii aniversare.

Mădălina Ghenea și-a împlinit în urmă cu doi ani și ceva cea mai arzătoare dorință, aceea de a deveni mama. „Sunt alt om. Nimic nu se compară cu această experiență. Mă uit la probele de actorie date înainte de Charlotte, mă amuz și îmi dau seama cât am câștigat prin această experiență. Înainte să o am pe Charlotte, nu cunoșteam iubirea, cunoșteam îndrăgosteala, nu cunoșteam sacrificial”, a declarat vedeta despre Charlotte, fiica sa și a lui Matei Stratan.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.