Liderul democrat declară că PDM nu va vota pentru demiterea Guvernului Chicu

Discuțiile dintre exponenții partidelor Platforma DA, PAS și PDM, anunțate pe 19 iunie de deputatul Igor Munteanu, nu au mai avut loc. Democrații susțin că nu au primit nicio invitație oficială din partea formațiunilor politice, motiv pentru care nu au participat la ședința dintre cele trei forțe politice. Totuși, președintele PD, Pavel Filip, spune că în cazul în care invitația ar fi transmisă oficial, atunci organul de conducere a partidului ar urma să se întrunească, să discute, să ia o decizie și ulterior să vină cu o reacție, transmite AGORA.


„Noi nu am refuzat invitația. Atât eu, cât și domnul Diacov, nu am primit nicio invitație de la nimeni. Domnul Slusari era normal să vorbească cu președintele de partid. Probabil sunt tehnologii politice. Trebuie să aibă atitudini mai serioase. Invitația trebuie să fie din numele partidului, nu din numele unei singure persoane.”, a spus Filip. 
Filip mai spune că PD nu va vota pentru demiterea Guvernului Chicu.

„Deci, noi nu am avut discuții serioase cu PAS și Platforma „DA”. Cineva s-a ambiționat să preia funcția de premier și nu se gândește ce se va întâmpla cu această țară. Pe lângă criza pandemică o criză politică ar fi cireașa de pe tort. Eu nu văd matematic cum să fie votat un alt guvern. Voi vreți să construiți o casă fără a avea proiectul acestei case? Vreți mai întâi să demolați casă existentă, fără ca să știți ce urmează? Noi nu vom vota pentru demiterea Guvernului Chicu. Noi avem cinci reprezentanți în acest executiv”, a precizat Filip.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.