Liderii binomului PAS-PPDA au acuzat cetățenii că nu s-au prezentat la vot și amenință cu acțiuni stradale

Liderii binomului PAS-PPDA au cotinuat să se victimizeze și să lanseze săgeți otrăvite și după expirarea procesului de vot, la alegerile parlamentare de astăz. Anticipând un scor sub așteptări, Maia Sandu și Andrei Năstase au acuzat cetățenii că nu s-au prezentat la vot și că le-au înșelat așteptările. Cei doi au refuzat să recunoască faptul că au promovat o campanie anemică, iar în ziua votării au admis numeroase abuzuri și nereguli, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Din păcate, mulţi alegători au trebuit să ia decizia pornind de la minciunile cu care au fost bombardaţi în această perioadă”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu.

Liderul PPDA, Andrei Năstase i-a ținut isonul Maiei Sandu și a amenințat cu acțiuni stradale.

„O să ne protejăm acest vot inclusiv în stradă, dacă va fi nevoie. Moldova are nevoie de politici publice care au în fruntea ţării oameni responsabili. Începând din această seară Republica Moldova se va schimba.

Tuturor observatorilor, vă îndemn să rămânem până la ultima secundă, să veghem asupra procesului de numărare a votului, de sigilare a tuturor mijloacelor astfel încât să protejăm votul”, a declarat Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.