Leonardo Dicaprio pledează pentru normalizarea dezastrului din Siberia

Actorul de 44 de ani nu a putut rămâne indiferent față de catastrofa care se întâmplă acum în Siberia, unde mai mult de 4 milioane de hectare sunt mistuite de foc, transmite stiridinmoldova.md.

Cât timp autoritățile locale susțin că totul este sub control și evită mediatizarea cazului, internauții îi imploră să salveze regiunea.

Actorul de la Hollywood este un cunoscut apărător al naturii și pledează pentru normalizarea situației ecologice din lume. Leo a publicat pe contul său oficial de Instagram imagini video cu dezastrul din Rusia și Canada. Acesta a menționat că ceea ce se întâmplă este un semnal clar de alarmă și că este un indiciu al unei crize climatice. „Organizatia Meteorlogica Mondială a anunță că din cauza incediilor masive se emană atât CO2, cât Suedia produce anual.”, a mai adăugat vedeta.

Fanii acestuia din Rusia i-au mulțumit actorului pentru implicare și că soarta Siberiei nu îi este indiferentă. Totodată ei și-au exprimat speranța că autoritățile vor lua măsurile necesare și vor salva teritoriul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.