La doar 15 ani, Andreea Culai din Chișinău este câștigătoarea concursului ,,The Magic Voice” din România

La doar 15 ani, Andreea Culai, elevă în clasa a 9-a la liceul ,,Liviu Deleanu” din Chișinău, își croiește deja un viitor promițător în domeniul muzicii. Tânăra a devenit laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică, transmite stiridinmoldova.md.

Andreea cântă de la o vârstă fragedă, iar talentul și dragostea pentru muzică și scenă o ajută să își contureze visul de a deveni artistă. Pe lângă canto, ea frecventează lecțiile de dans, solfegio și pian. A participat la concursuri internaționale în Italia, Germania, Lituania, Ucraina, Rusia și în mai multe judete din România.

Recent, tânăra s-a întors din Focșani, cu premiul I, la concursul ,,The Magic Voice”. La Buzău s-a clasat pe locul II, în cadrul concursului ,,Pentru voi muguri noi”, iar la concursul ,,Молода Галичина” desfășurat în Ucraina a obținut locul III.

Interpretarea deosebită a pieselor ,,Hora din Moldova”, ,,Odagio” și a unei piese în limba ucraineană sunt doar câteva dintre melodiile care i-au adus succesul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.