Kulminski, fostul consilier al Maiei Sandu, cheamă candidații pro-europeni să se retragă din cursa pentru funcţia de deputat

Fostul consilier al ex-premierului Maia Sandu, Vladislav Kulminski,  face apel către candidații pro-europeni să se retragă azi din cursa pentru funcţia de deputat în circumscripţia Hânceşti şi îi cheamă sa-şi îndemne alegătorii să stea acasă din cauza epidemiei de COVID – 19.

„Candidaţii partidelor din opoziţie – chemaţi susţinătorii să stea acasă. Acest mandat nu merită să vă expuneţi pericolului. Desfăşurarea alegerilor în Hânceşti în condiţii de pandemie va complica situaţia în ţară”, a scris Kulminski, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, zilele trecute, utilizatorii reţelelor de socializare condamnă modul în care unele formaţiuni de opoziţie încearcă să acumuleze capital politic pe seama epidemiei de coronavirus. Aceştia făceau trimitere directă la ieşirile publice recente ale liderei PAS, Maia Sandu, sau ale preşedintelui PPDA, Andrei Năstase.

Liderul PAS, Maia Sandu, a venit marți cu un mesaj, care a fost criticat dur de societate. Sandu le-a dat sfaturi oamenilor cum să se protejeze de COVID-19 și i-a îndemnat pe moldovenii din Italia să revină acasă.

Maia Sandu a fost taxată dur de liderii de opinie. Fostul premier, Ion Sturza, i-a cerut să se abțină de la astfel de mesaje. Iar jurnalistul Ștefan Secăreanu s-a arătat indignat de faptul că Sandu o face pe medic-infecționist.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.