Keanu Reeves și Angelina Jolie formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Un zvon a făcut înconjurul Internetului, în ultimele săptămâni. Keanu Reeves și Angelina Jolie formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Reprezentanții actorului au reacționat săptămâna aceasta, transmite stiridinmoldova.md.

Zvonurile despre Reeves și Jolie au apărut după ce un tabloid a publicat un articol în care scria că Angelina Jolie, 44 ani, se simte motivată să găsească din noua dragostea, scrie yahoo.com. O sursă ar fi declarat că Jolie a pus ochii pe Keanu Reeves, iar un prieten comun le-ar fi stabilit o întâlnire.

„Nu a mai fost așa încântată de un bărbat de când l-a întâlnit pe Brad [Pitt]”. Sursa respectivă a continuat: „Keanu e foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Ange. Au descoperit că au multe în comun, iar atracția a fost inevitabilă”.

Reprezentanții actorului insistă însă că nimic nu este adevărat. Mai mult, aceștia ar fi dat tabloidului respectiv  această reacție înainte de publicarea articolului: Povestea voastră este complet falsă, nu are nicio bază, nu este nimic adevărat, au spus aceștia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.